Vinn din designade cykel!

Nu har ni som gör Skolklassikern möjlighet att vinna en egendesignad mountainbike från Crescent. Tävlingen är frivillig, alltså inget obligatoriskt moment i Skolklassikern. Tävlingsuppgiften går ut på att designa en cykel och är individuell.

Ni kommer få fysiska papper utskickade till er skola, som ni kan använda för att delta i tävlingen. Vill ni hellre arbeta i datorn, kan ni ladda ner skisserna här på sidan. I foldern som finns med i det fysiska utskicket och digitalt här, får man hjälp med vilka delar på cykeln som ska designas. Samt tips att tänka på.

Vinnaren får sin designade cykel samt ett besök tillsammans med sin klass i Crescents cykelfabrik i Varberg. Klassen kommer även få besöka Varbergs fästning. Cykeln kommer också att produceras i begränsad upplaga.

Material för nerladdning:

Folder – Designskolan, lär dig designa en cykel! (pdf)
Powerpoint – Så går det till (ppt)
Skisspapper för designdetaljer (pdf)

Läraren samlar in klassens bidrag. Om det enbart är en av klassens elever som gjort ett bidrag, skickar läraren in det bidraget. OBS! Glöm inte att skriva namn/skola samt klass på ALLA papper. Varje bidrag ska vara individuellt, alltså ett barn per bidrag. Bidragen kan skickas in via post eller via mail.

Tävlingsunderlagen skickas senast den 15 april till:
Cycleurope Sverige AB
Birger Svensson väg 28
432 82 VARBERG

eller maila till
skolklassikern@cycleurope.se

 Vinnaren meddelas i slutet av maj.

 

Logo
Logga in!