Hoppa till innehåll Hoppa till sidfot

Utmaning Designskolan

Tidigare vinnare!

VINNARE 2020

Vale Camo designad av Isolde Grähs

När dagen äntligen var kommen och vinnare 2020 kunde hämta ut det första exemplaret av sin egendesignade cykel var det en glad tjej som fick ta sina första tramptag längs cykelbanan i Crescents konceptbutik Velo & Oxygen:

- Det känns jättekul att ha gjort en egen cykel. Jag brukade rita mycket när jag var mindre och jag jobbade en hel vecka med att få till ritningen på drömcykeln. Jag är extra nöjd med de uppmuntrande orden som jag lade till på slutet, förklarar Isolde stolt.

Isoldes cykel är en camouflage mönstrad mountainbike med peppande budskap till den som cyklar; stronger, harder och braver är några av orden som pryder ramen. Designen blev så lyckad att det vinnande bidraget kommer att ingå i Crescents cykelsortiment och finnas till försäljning runt om i Sverige berättar Crescents Marknadschef:

- Aldrig hade vi kunnat drömma om att vi skulle få in så många och så fantastiska bidrag, vi har över 1500 barn som designat sin cykel. Som ett svenskt varumärke vill vi jobba nära marknaden. Detta är ett exempel på hur vi kan möta framtidens cyklister och lyssna till vad som är viktigt för dem. Vi har fått massor av värdefulla insikter och inspiration, avslutar Crescents marknadschef och lovar att vi framöver kommer att få se ännu mer av det barnen visat att de tycker om.  

 

VINNARE 2021

Vale Rainbow designad av Maja Björkman

2021 blev vinnaren en riktig färgexplosion som inte sparar på något. Det första exemplaret av cykeln blev specialleverat till designern själv, Maja Björkman. "Jag ville göra en cykel som man blev glad av, med mycket färg" - Maja Björkman

VALE RAINBOW HITTAR HEM...

När det äntligen var dags att leverera det första exemplaret av skolklassiker cykeln - Vale Rainbow, blev det såklart en alldeles särskild leverans. Vår ungdomsreporter Noel packade bilen tillsammans med sin side-kick och körde i väg för att överraska Maja med hennes nya, egendesignade cykel. För spänningens skull visste Maja, givetvis, ingenting....

 

 

VINNARE 2022

Vale Flames designad av Sami Mazouar

En lycklig och överraskad vinnare får ta emot sin egendesignade cykel inför applåderande klasskompisar.
"Att vinna Crescents designskola känns verkligen jättekul. Det blev så cool och fint med eldflammor."säger en stolt Sami Mazouar.

 

 


Därför är vi engagerade:
Crescent engagerar sig i Skolklassikern för vår gemensamma vision om att skapa mer rörelseglädje i livet. Tack vare vårt samarbete ger vi fler barn möjlighet att leva ett mer aktivt och hälsosamt liv – sådant som vi på Crescent gillar.

Vi gillar kakor!

Denna webbplats använder cookies för att ge användaren ökad funktionalitet. Cookies används för besökarstatistik samt vid användning av formulär.